Tietopankki

Olemme keränneet tälle sivulle trukin hankkimiseen, käyttöön ja ylläpitoon liittyvää tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä. Pyrimme täydentämään kirjastoamme säännöllisesti. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia aiheista, joista haluaisit lisää tietoa.

Trukin ajoonlähtötarkastus

Turvallisuuden varmistamiseksi ja mahdollisten suurempien vaurioiden estämiseksi trukin käyttökunto tulee tarkastaa aina ennen työvuoron alkua. Jos trukilla työskentelee useampi kuljettaja, tarkastukset ja mahdollisista puutteista / vioista ilmoittaminen ajoissa on erityisen tärkeää. Tarkastaminen on hyödyllistä myös silloin kun kone on kuljettajalleen uusi tuttavuus.
Lue artikkeli

Trukkiakun vesitys

Trukkiakut vaativat säännöllisen vesityksen toimiakseen optimaalisesti. Säännöllinen vesitys ylläpitää akun toimintakykyä ja pidentää sen käyttöikää. Vesitys myös estää omalta osaltaan akun kennojen välisten metallilevyjen korroosiota.
Lue artikkeli

Trukin akun lataaminen

Sähkötrukin akku on yksi sen kalleimmista osista joten on järkeenkäypää huolehtia siitä mahdollisimman hyvin. Käyttämällä trukkiakkuasi oikein varmistat akun tehokkaan toiminnan ja pitkän käyttöiän.Tämä ohje pätee useimpiin nykyaikaisiin trukkiakkuihin.
Lue artikkeli

Trukkiopas

Minkälainen trukki sopii käyttöösi? Mitä tulee muistaa trukkia valitessa? Artikkeli valottaa trukkityyppien eroja ja perusominaisuuksia.
Lue artikkeli

Trukkitermit tutuksi

Kuten lähes kaikilla aloilla, myös trukkeihin liittyy lukuisia termejä, jotka eivät heti aukene alaan vihkiytymättömälle. Monien trukkien teknisten tietojen listaus vilisee mainintoja ominaisuuksista, joiden ymmärtämisellä voi hyvinkin olla merkitystä sopivaa trukkia valittaessa.
Lue artikkeli
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram