TRUKKIHUOLTO

Valmiina pitämään koneesi liikkeellä

Pienennä konekalustosi elinkaarikustannuksia ennakoivan, oikea-aikaisen ja ammattitaitoisen huoltopalvelun avulla. Säännöllinen huolto mahdollistaa orastavien vikojen huomaamisen ajoissa ja voi ehkäistä tarvetta kalliimmille remonteille. Huolto-ohjelman noudattaminen mahdollistaa sekä turvalliset että tuottavat käyttötunnit koneellesi. Palveluvalikoimamme sisältää myös henkilönostimien katsastukset ja tarvittavat muutostyöt henkilönostoihin käytettäviin haarukkatrukkeihin. Oma huoltomme palvelee Etelä-Suomen alueella.

Varaa huolto

Huoltomme etuja

Siellä missä sinäkin

Mekaanikkotiimimme hyvin varustellut huoltoautot mahdollistavat huoltojen suorittamisen yleensä paikan päällä toimitiloissasi. Suuremmat remontit suoritetaan tarvittaessa täysin varustellussa korjaamossame Järvenpäässä.

Nopea vasteaika

Pystymme reagoimaan kiireellisiin korjaustyötilauksiin äärimmäisen nopeasti. Myös tavallisten määräaikaishuoltojen toimitusaika pysyy maltillisena. Ennakoimalla ja tilaamalla määräaikaishuollon etukäteen voit varmistaa, että huolto suoritetaan sinulle parhaiten soveltuvana ajankohtana.

Kattava huoltokumppani

Meillä on hyvät valmiudet huoltaa trukkisi, olipa se minkä ikäinen, minkä tyyppinen tai minkä merkkinen tahansa. Meillä on jatkuvasti hyvä perusvalikoima huolto-osia varastossamme ja hyvät yhteydet tavarantoimittajiin varaosien nopean saatavuuden varmistamiseksi. 
VARAA HUOLTO

Huoltosopimus

Mielenrauhaa ja ennakoitavuutta

Huoltosopimus auttaa sinua säästämään kalustosi huoltokuluissa. Saat kalustokartoituksen ja koneiden käyttöastearvion perusteella tarjouksen kiinteästä sopimushinnasta. Sopimus räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Huoltosopimus on saatavana mille tahansa merkeille, uusille tai jo vanhemmille trukeille. Sopimusasiakkaana saat aina myös nopeimman mahdollisen vasteajan vikatapauksissa.
KYSY LISÄÄ

Esimerkkejä huoltohinnoista

Jokaisella trukkimallilla on oma huolto-ohjelmansa. Siitä, ja trukin käyttöasteesta sekä käyttöympäristöstä riippuu kuinka usein määräaikaishuoltoja tulee suorittaa. Huolto-ohjelman mukaisten huoltojen lisäksi kustannuksia tulee ajan kanssa myös esimerkiksi renkaista ja sähkökäyttöisten koneiden akuista. Olemme koonneet alle muutaman suuntaa antavan esimerkin eri konetyypeistä ja niiden määräaikaishuoltoihin liittyvistä kustannuksista. 
Sähkötrukki

Jungheinrich EFG-316K

Sähkötoimisen Jungheinrichin huoltoväli on 1000 tuntia tai 1 vuosi. Joka toinen huolto on hieman suurempi, sillä hydrauliöljyt ja jarrunesteet tulee vaihtaa 2000 tunnin välein.
Oheinen trukkihuollon kustannusesimerkki sisältää huoltotyön, ajokilometrit 30 kilometrin päähän sekä tarvittavat huolto-osat ja pientarvikkeet. Hinta ei sisällä huolto-ohjelman ulkopuolisia osia tai lisätöitä.
Yhteensä: 423,00 € (alv 0%) 
Tukipyörätrukki

Rocla SST16 AC TREV5400

Roclan tukipyörätrukin huolto-ohjelmaan kuuluu puolivuosittaiset (600 käyttötuntia) ja vuosittaiset (1200 käyttötuntia) huollot. Tämän esimerkin hinta kuvaa 600 käyttötunnin huoltoa ja siihen tarvittavia osia. Esimerkki sisältää huoltotyön, huolto-osat, pientarvikkeet sekä ajokilometrit enintään 30 km:n etäisyydelle. Hinta ei sisällä huolto-ohjelman ulkopuolisia töitä tai varaosia.
Yhteensä: 314,50 € (alv 0%) 
Dieseltrukki

Linde H50D

Suositun Linden dieselmallin huoltoväli on 1000 tuntia. Tuhannen tunnin huollon kustannusesimerkki sisältää huoltotyön, huolto-osat (suodattimet yms.), öljyt, pientarvikkeet sekä ajokilometrit enintään 30 km:n etäisyydelle Järvenpäästä. Hinta ei sisällä huolto-ohjelman ulkopuolisia töitä tai osia.
Yhteensä: 464,00 € (alv 0%) 

Henkilönostinten
katsastus

Henkilöiden nostaminen nosturilla on lailla tarkoin säädeltyä toimintaa. Laki määrää, että henkilönostimet tulee katsastaa vuosittain sertifioidun tarkastajan toimesta. Vuosittaisten tarkastusten lisäksi henkilönostimille tulee suorittaa laajempi tarkastus 10 vuoden välein. Tiimiimme kuuluu sertifioitu nostolaitetarkastaja, joka auttaa sinua pitämään henkilönostoihin käytettävän kaluston turvallisessa kunnossa.
Myös haarukkatrukkia ja esimerkiksi tukipyörätrukkia voidaan käyttää henkilönostoihin varustelemalla trukki henkilönostokorilla. Nostoon käytettävältä trukilta vaaditaan tiettyjä ominaisuuksia. Trukin nostokyvyn tulee olla vähintään viisinkertainen nostettavaan kuormaan nähden (kori + henkilö) ja trukin nosto-/laskuliike saa olla nopeudeltaan enintään 0.3 m/s. Tämä tarkoittaa sitä, että usea trukkimalli vaatii lisäosan, jolla nopeus saadaan vaaditulle tasolle. Jos henkilönostoja suorittavan haarukkatrukin nostokorkeus on yli 6 metriä, nostokori pitää lisäksi varustaa hätäkatkaisupainikkeella. Henkilönostokori ja nostamiseen käytettävä trukki katsastetaan aina yhdessä. Trukki käy samalla läpi perusteellisen tarkastuksen ja esimerkiksi öljyvuodot ja muut puutteet tulee korjata ennen kuin trukkia käytetään henkilönostoihin. Jos haluat suorittaa henkilönostoja trukilla, meiltä saat tarvittavat katsastuspalvelut ja mahdolliset muutostyöt nopeasti. Vuokraamme myös henkilönostoihin soveltuvia nostokoreja.
KYSY LISÄÄ

Varaa huolto

Voit varata trukillesi huollon alla olevalla lomakkeella. Kaikkia kohtia ei ole pakollista täyttää, mutta tarkat esitiedot auttavat meitä valmistautumaan esimerkiksi tarvittavien varaosien suhteen. Voit valita lomakkeen kalenterista toivotun huoltopäivän. Vahvistamme joka tapauksessa huoltotilauksesi ja varmistamme sinulle parhaiten sopivan huoltoajankohdan. Voit käyttää lomaketta myös yleiseen tiedusteluun huolloista tai huoltosopimuksesta. Voit aina myös tiedustella huoltoa soittamalla meille.
Huoltovaraus
cogstorerocketcarmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram