RAHOITUS

Joustavuutta 
hankintoihin

Liiketoiminnan kasvaessa myös kalustotarpeet saattavat muuttua nopeastikin. Yhteistyökumppaneidemme (Kalustoratkaisut Oy, Siemens Rahoitus, Nordea Rahoitus) avulla voimme tarjota monipuolisia vaihtoehtoja koneiden rahoittamiseksi. Kuluja ennakoimalla ja joustavilla rahoitusratkaisuilla voit kalustonhallinnan sijaan keskittyä kannattavan kasvun rakentamiseen. Vastaamme mielellämme kysymyksiin rahoitustuotteista ja etsimme sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Rahoitusvaihtoehtoja

Osamaksu

Osamaksurahoituksessa valitun koneen maksu tapahtuu rahoituskauden aikana. Osamaksu sisältää useimmiten yhden suuremman ensimmäisen erän ja suuremman viimeisen maksuerän. Omistusoikeus säilyy rahoittajalla kunnes viimeinenkin maksuerä on suoritettu. Osamaksuerän korko on vähennyskelpoinen kulu ja alv-vähennyksen voi tehdä heti koko kauppasummasta. Myös poistot saa tehdä kirjanpidossa normaaliin tapaan. Omarahoitusosuus voi sisältää sekä käsirahan että vaihtokoneen. 

Huoltoleasing

Huoltoleasing mahdollistaa tarkan kustannusten seurannan ja ennakoinnin. Huoltoleasingsopimukseen sisältyy sekä vuokrattava kohde, sen huollot ja korjaukset, sovitun käyttömäärän ja käytetyn laitteen myynnin. Sinun ei siis tarvitse huolehtia laitteen jälleenmyynnistä sopimuskauden jälkeen. Huoltoleasingille yleinen sopimuskauden pituus on 3-5 vuotta.

Avoin huoltoleasing

Perinteisen huoltoleasingin lisäksi vaihtoehtona on myös avoin huoltoleasing. Avoimessa huoltoleasingissa arvon alenemiseen ja ylläpitoon liittyvä riski on asiakkaalla, joten huolellisen käytön ja ylläpidon avulla asiakkaan on mahdollista saada vuokranpalautusta sopimuskauden päätteeksi.

Rahoitusleasing

Rahoitusleasing sisältää vuokrattavan laitteen käytön sovitulle sopimuskaudelle ilman ylläpitopalveluita. Pääomavuokra pysyy kiinteänä koko sopimuskauden ajan. Ylläpitokuluja syntyy käytön lisäksi huoltojen ja korjausten yhteydessä. Rahoitusleasing kannustaa huolelliseen käyttöön, sillä asiakas vastaa koneen jäännösarvosta ja sen myynnistä leasingkauden päätyttyä. Hyvin ylläpidetystä koneesta on siis mahdollista saada realisointivoittoa.

Tutustu Kalustoratkaisut Oy:n palveluihin alta.
LUE LISÄÄ

Myy trukkisi meille

Ostamme trukkisi

Ostamme jatkuvasti käytettyjä trukkeja ja pinoamisvaunuja, joten jos sinulla ei enää ole tarvetta koneelle, tarjoa sitä meille. Vanha trukkisi käy luonnollisesti myös vaihdossa valikoimastamme löytyvään koneeseen. Tai jos tarvitset trukkiasi edelleen, mutta haluat vapauttaa pääomia käyttöön, myös osto ja takaisinvuokraus onnistuu sujuvasti. Laita meille tietoa myytävästä trukistasi niin pistämme pyörät pyörimään. Helpoiten homma onnistuu, kun laitat sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Tarjouksen saaminen vauhdittuu kun laitat viestiin seuraavat tiedot:
Trukin merkki ja malli
Vuosimalli ja käyttötunnit
Akun vuosimalli (jos sähkötrukki)
Muutamia kuvia trukista ulkoa ja ohjaamosta

Siemens-rahoituspalvelut

Siemens Financial Services tarjoaa yrityksille koneiden ja laitteiden leasingrahoitusta. Leasing on hyvä ratkaisu etenkin silloin kun hankittavien koneiden tai laitteiden käyttöikä on pitkä. Leasing mahdollistaa rahoitettaviden kohteiden lunastamisen itsellesi sopimuskauden päätteeksi. Leasingin avulla kustannusten ennakointi on helppoa ja raskailta kertainvestoinneilta vältytään. Siemensin leasingpalvelut ovat joustavia ja kuukausivuokria on mahdollista sovittaa esimerkiksi kausivaihteluiden mukaan. 
TUTUSTU

Nordea Finance

Nordea Rahoitus auttaa yrityksiä investoinneissaan leasing- ja osamaksurahoituksella. Nordean tarjoamat rahoitustuotteet soveltuvat sekä pienemmän käyttöomaisuuden että suurten koneiden rahoitukseen. Leasingrahoitus on erityisen hyvä silloin, kun haluat maksaa vain koneen käytöstä eikä omistaminen ole tärkeää. Jos haluat koneen omistukseesi, osamaksurahoitus voi olla sopivin vaihtoehto. Rahoitettavat kohteet toimivat rahoituksen vakuutena. Tutustu Nordea Financen rahoitustuotteisiin alta.
TUTUSTU
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram