VARAOSAT

Oikeat osat helposti koko Suomeen

Trukkien, kurottajien ja henkilönostinten varaosakirjo on äärimmäisen laaja. Hyödynnä meitä varaosien hankinnassa ja käytä osien etsinnästä säästyvä aika omaan varsinaiseen työhösi. Heti omasta varastosta löytyvien tuotteiden lisäksi käytämme nopeita ja luotettavia tavarantoimittajia kotimaasta ja maailmalta. Tilauksia lähtee parhaimmillaan useita kertoja viikossa joten toimitusajat pysyvät maltillisina. Palveleva varaosamyyntimme tekee selvitystyön puolestasi ja saat kerralla tarvitsemasi osat.  

Lähetä varaosatiedustelu

Mitä osia tarvitset?

Moottorin osat

Voimme toimittaa käytännössä kaikkia moottorin osia polttomoottorikäyttöisiin trukkeihin ja kurottajiin. Saat kauttamme nopeasti esimerkiksi suodattimet, tiivisteet, laakerit, pumput sekä sytytyksen ja jäähdytysjärjestelmän varaosat.

Moottorin osia löytyy helposti useimpiin trukkimerkkeihin ja yleisimpiin kurottajamalleihin.
TIEDUSTELE VARAOSIA

Renkaat

Valikoimaamme kuuluvat trukkien ilmakumirenkaat, täyskumirenkaat sekä tahraamattomat renkaat sisäkäyttöön. Talvikäyttöä varten voit hankkia meiltä trukkiisi nastarenkaat. Lisäksi meillä on hyvät valmiudet toimittaa renkaita myös kurottajiin ja varastotrukkeihin. Kaikki renkaat on mahdollista ostaa myös asennettuna.*
(*asennus onnistuu Etelä-Suomen alueella)

Akut ja varaajat

Saat meiltä laadukkaat, kovaa työkäyttöä kestävät akut trukkeihin, pinoamisvaunuihin, työntömastotrukkeihin, lavansiirtovaunuihin ja tukipyörätrukkeihin. Tarjoamme ainoastaan kokemuksesta toimiviksi ja kestäviksi todettuja akkuja. 

Akkujen lisäksi valikoimaan kuuluvat varaajat eri akkutyypeille ja akkujen vesityksessä tarvittavat järjestelmät.

Masto ja hydrauliikka

Nostomaston kunnosta ja työturvallisuudesta ei kannata tinkiä. Laadukkailla nostoketjuilla varmistat paitsi turvallisuuden, myös tehokkaan työskentelyn. Toimitamme myös trukkien hydrauliikkaosat, kuten hydrauliletkut, -öljyt ja suodattimet. 
TIEDUSTELE VARAOSIA

Lisälaitteet ja -varusteet

Varmista trukin sopivuus työtehtäväänsä sopivilla lisälaitteilla. Saat kauttamme esimerkiksi trukin haarukat, jatkohaarukat sekä haarukoiden sivusiirto- ja levityslaitteet. Myös erilaiset pihdit ja pyörittäjät ovat meille tuttuja tuotteita. Saat nopealla toimituksella myös nostokoukkuja ja nostopuomeja helpottamaan töitäsi.

Turvallisuus

Trukin käyttökunto on ykkösasia turvallisuuden kannalta, mutta trukin turvallisuutta erityisesti ympäristölleen on mahdollista kohentaa eri tavoin. Yleisimpiä tapoja ovat tehokkaat työvalot sekä niin sanotut "Blue spot" -valot, jotka ilmaisevat trukin kulkua muille. Valojen lisäksi voimme tarjota sekä peruutusvaroittimia että erilaisia kamerajärjestelmiä trukkeihin ja kurottajiin.

Kurottajan varaosat

Kurottajien kysyntä tuntuu lisääntyneen, joten niin lisääntyy niiden huolto-osien ja varaosien tarvekin. Voimme hankkia kurottajaasi laadukkaita moottorin osia, hydrauliikkaosia, hytin varaosia, sähköosia, renkaita, kytkimiä ja ohjaamon sisäpuolen osia. Osia on nopeasti saatavana suosituimpiin merkkeihin, kuten Manitou, Ausa, Caterpillar, Merlo ja JCB sekä useisiin muihin merkkeihin.

Henkilönostimien varaosat

Yleisimmät henkilönostimien varaosat saadaan toimitettua useimmiten muutamassa päivässä. Osavalikoimaan kuuluvat mm. laturit, laakerit, hydraulipumput, renkaat, ohjaussauvat ja nostomoottorin osat. Saksilavanostinten lisäksi osia on saatavana myös kuukulkijoihin.
VARAOSAMYYNTI

Ota yhteyttä

Varaosamyyntimme on olemassa sinua varten. Kaikki tiedustelut ovat tervetulleita ja tiedusteluihin vastataan aina mahdollisimman nopeasti. Osien vaihto ja asennus onnistuu Etelä-Suomen alueella, mutta toimitamme osia rahtina ympäri Suomen.
Jos mahdollista, lähetä varaosatiedustelun yhteydessä koneen malli, vuosimalli ja valmistenumero. Trukkiakun tapauksessa tiedot akun tyyppikilvestä ovat tarpeellisia tietoja. Älä huolehdi jos et jostain syystä löydä tietoja, laita kaikki mahdollinen lisätietoihin ja autamme sinut eteenpäin!
Varaosatiedustelu (#4)
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram