2022

Rocla SST 16 AC

Päivävuokra (alk.): 80.00
Kuukausivuokra (alk.): 580.00
Tarvitsetko trukin vuokralle yli 3 kuukauden ajaksi? Pyydä erikoistarjous!

Vuokrahinnat ovat arvonlisäverottomia alkaen-hintoja. Vuokrahintaan voivat vaikuttaa vuokra-ajan lisäksi myös koneen ikä, sen käyttöaste vuokrajaksolla, mahdolliset lisävarusteet, vakuutukset ja kuljetukset. Saat tarkan kustannuksen pyytämällä tarjouksen.

Uusi seisten ajettava pinoamisvaunu hydraulisilla sivutuilla. Nostokyky 1600 kg. Kolmijatkeinen masto, suurin nostokorkeus 5400 mm. Ajokorkeus 2385 mm.

PYYDÄ TARJOUS
1600 kg
5400 mm

Tekniset tiedot

Noston käyttövoima: Sähkö
Nostokyky: 1600 kg
Nimellisnostokyky kuvaa trukin luokiteltua suurinta nostokykyä annetulla painopiste-etäisyydellä. Esimerkiksi haarukoiden asetinlaite vaikuttaa trukin todelliseen nostokykyyn. Jos mahdollista, kannattaa jättää pelivaraa nimellisnostokyvyn ja raskaimpien nostettavien kuormien välille.
Suurin nostokorkeus: 5400 mm
Vapaanosto: 1900 mm
Vapaanosto ilmaisee korkeuden, mihin asti kuormaa voidaan nostaa ennen kuin trukin masto alkaa nousta. Vapaanosto on hyödyllinen korkeudeltaan rajallisissa tiloissa, esimerkiksi konttia purettaessa tai lastattaessa.
Painopiste-etäisyys: 600 mm
Jokaisella trukilla on valmistajan määrittämä painopiste-etäisyys. Etäisyys ilmaisee mitan haarukoiden juuresta kuorman painopisteen keskelle. Kuorman painopiste vaikuttaa trukin todelliseen nostokykyyn. Riippuen trukista, jo 100 mm muutos kuorman painopisteessä voi vaikuttaa satoja kiloja todelliseen nostokykyyn maksiminostokorkeudessa.
Haarukkakelkka: Kiinteä kelkka
Haarukoiden mitat: 1150 x 160 x 60 mm
Hytti: Avohytti
Varusteet: 
Hydrauliset sivutuet
Akun syväpurkaussuoja ja käyttötuntimittari
Ajosuunnan näyttö
PIN-koodikäynnistys, kuljettajakohtaiset asetukset

Kuljetusmitat ja paino

Kuljetuspaino: 1577 kg
Rakennekorkeus: 2385 mm
Kuljetuspituus: 2000 mm
Varastotrukkien tapauksessa kuljetuspituus huomioi myös haarukoiden pituuden.
Kuljetusleveys: 890 mm

Sähköjärjestelmä

Akun jännite: 24 V
Akun kapasiteetti: 375 Ah
Akun vuosimalli: 2022 
Varaaja: GNB 2100SP
Latausjännite: 24 V
Latausvirta: 50 A

Yksilöintitiedot

Valmistusvuosi: 2022
Valmistenumero: RRB23 10380
Hyväksynnät: CE
Valmistusmaa: Suomi

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Voit lähettää tarjouspyyntösi tai kyselysi helposti oheisella lomakkeella. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää, mutta ne helpottavat täsmällisemmän tarjouksen tekemistä ilman lisätiedusteluja. Voit käyttää vapaata tekstikenttää lisäkysymyksien tekoon. Olemme sinuun joka tapauksessa yhteydessä erittäin pian!
Varastokoneiden lomake (#8)

Muita samankaltaisia koneita

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram