2017

Manitou MT625H Easy

Päivävuokra: 210.00
Kuukausivuokra: 2100.00
Tarvitsetko trukin vuokralle yli 3 kuukauden ajaksi? Pyydä erikoistarjous!

Vuokrahintaan voivat vaikuttaa vuokra-ajan lisäksi myös mahdolliset lisävarusteet, vakuutukset ja kuljetukset. Saat tarkan kustannuksen pyytämällä tarjouksen.

Kompakti nelivetoinen kurottaja. Nostokyky 2500 kg, suurin nostokorkeus 5.85 metriä. Helppo hallinta yhdellä joystickillä. Sisältää kauhan ja trukkihaarukat. Valmistusvuosi 2017.

PYYDÄ TARJOUS
1985 h
2500 kg
5850 m

Tekniset tiedot

Käyttövoima: Diesel
Runkotyyppi: Kiinteä
Vaihteisto: Hydrostaattinen
Vetotapa: 4x4
Huippunopeus: 25 km/h
Nostokyky: 2500 kg
Nostokyky ilmaiseen suurimman mahdollisen kuorman, jota tämä kurottaja voi käsitellä. Todellinen nostokyky alenee kun puomia nostetaan ylöspäin ja/tai kurotetaan. Saat lisää tietoa alempaa tältä sivulta.
Suurin nostokorkeus: 5850 mm
Suurin ulottuvuus: 3.4 m
Hytti: Umpihytti
Rengasmerkki: Galaxy
Rengaskoko edessä: 12-16.5
Rengaskoko takana: 12-16.5
Varusteet: 
Kauha
Trukkihaarukat
Lämmitin
Kattoikkuna

Kuljetusmitat ja paino

Kuljetuspaino: 4710 kg
Rakennekorkeus: 2100 mm
Kuljetuspituus: 3900 mm
Kuljetuspituus ei huomioi haarukoiden tai nostokorin pituutta, vaan se on mitattu haarukkakelkasta kurottajan äärimmäiseen takaosaan. 
Kuljetusleveys: 1810 mm

Yksilöintitiedot

Valmistusvuosi: 2017
Käyttötunnit: 1985 h
Rekisterinumero: 932-IAK
Valmistenumero: 973276
Hyväksynnät: CE
Valmistusmaa: Ranska

Miksi kurottaja?

Kurottaja on tavallinen näky useilla rakennustyömailla ja maataloustöissä. Kurottajan ulottuvuudesta voi olla etua myös materiaalinkäsittelytöissä, esimerkiksi rekan purkamisessa. Jotkin mallit on mahdollista varustella myös henkilönostoihin soveltuvilla nostokoreilla ja muilla erikoistöihin soveltuvilla lisälaitteilla. Perusvarusteina kurottajasta löytyy yleensä kauha ja trukkihaarukat.

Todellinen nostokyky

Kuten trukkiakin valitessa, myös sopivaa kurottajaa pohtiessa nostettavien kuormien paino on olennainen seikka. Pelkkä ilmoitettu nimellisnostokyky ei välttämättä kuitenkaan riitä valintaperusteeksi. Oheinen nostokykytaulukko kuvaa nimellisnostokyvyltään 4000 kg:n kurottajaa kuorman painopisteen ollessa 500 mm. Ja kuten diagrammista nähdään, todellinen nostokyky putoaa suhteessa nostokulmaan ja puomin kurotukseen. 

Tässä esimerkkitapauksessa suurimman ulottuman kohdalla todellinen nostokyky on enää 300 kg. Jos käsiteltävän kuorman paino on esimerkiksi 4000 kg ja se halutaan nostaa korkealle tai etäälle, tarvitaan nimellisnostokyvyltään siis reilusti suurempi kurottaja. 

Et ole pohdintasi kanssa kuitenkaan yksin. Avustamme mielellämme sopivan koneen valinnassa. Kerrot vain mitä haluat nostaa ja kuinka korkealle/kauas, me voimme huolehtia lopusta!

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Voit lähettää tarjouspyyntösi tai kyselysi helposti oheisella lomakkeella. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää, mutta ne helpottavat täsmällisemmän tarjouksen tekemistä ilman lisätiedusteluja. Voit käyttää vapaata tekstikenttää lisäkysymyksien tekoon. Olemme sinuun joka tapauksessa yhteydessä erittäin pian!
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram