2020

Linde L16

Päivävuokra (alk.): 45.00
Kuukausivuokra (alk.): 425.00
Tarvitsetko trukin vuokralle yli 3 kuukauden ajaksi? Pyydä erikoistarjous!

Vuokrahinnat ovat arvonlisäverottomia alkaen-hintoja. Vuokrahintaan voivat vaikuttaa vuokra-ajan lisäksi myös koneen ikä, sen käyttöaste vuokrajaksolla, mahdolliset lisävarusteet, vakuutukset ja kuljetukset. Saat tarkan kustannuksen pyytämällä tarjouksen.

Ajamaton, perusnostolla varustettu pinoamisvaunu. Kolmijatkeinen vapaanostomasto, suurin nostokorkeus 4352 mm. Akku 24 V / 375 Ah, integroitu varaaja. Hyvät perusvarusteet, esimerkiksi digitaalinen kuormavaaka ja automaattinen laskunopeuden hidastus.

PYYDÄ TARJOUS
1600 kg
4352 mm

Tekniset tiedot

Koneen tyyppi: Perässä käveltävä
Noston käyttövoima: Sähkö
Nostokyky: 1600 kg
Nimellisnostokyky kuvaa trukin luokiteltua suurinta nostokykyä annetulla painopiste-etäisyydellä. Esimerkiksi haarukoiden asetinlaite vaikuttaa trukin todelliseen nostokykyyn. Jos mahdollista, kannattaa jättää pelivaraa nimellisnostokyvyn ja raskaimpien nostettavien kuormien välille.
Suurin nostokorkeus: 4352 mm
Vapaanosto: 1395 mm
Vapaanosto ilmaisee korkeuden, mihin asti kuormaa voidaan nostaa ennen kuin trukin masto alkaa nousta. Vapaanosto on hyödyllinen korkeudeltaan rajallisissa tiloissa, esimerkiksi konttia purettaessa tai lastattaessa.
Painopiste-etäisyys: 600 mm
Jokaisella trukilla on valmistajan määrittämä painopiste-etäisyys. Etäisyys ilmaisee mitan haarukoiden juuresta kuorman painopisteen keskelle. Kuorman painopiste vaikuttaa trukin todelliseen nostokykyyn. Riippuen trukista, jo 100 mm muutos kuorman painopisteessä voi vaikuttaa satoja kiloja todelliseen nostokykyyn maksiminostokorkeudessa.
Haarukkakelkka: Kiinteä kelkka
Haarukoiden mitat: 1150 x 180 x 50 mm
Hytti: Ei hyttiä
Varusteet: 
Vakautin epätasaisille lattioille
Perusnosto
Automaattinen laskunopeuden hidastin
Ryömintänopeustila
Kuormavaaka

Kuljetusmitat ja paino

Kuljetuspaino: 1440 kg
Rakennekorkeus: 1935 mm
Kuljetuspituus: 1950 mm
Varastotrukkien tapauksessa kuljetuspituus huomioi myös haarukoiden pituuden.
Kuljetusleveys: 800 mm

Sähköjärjestelmä

Akun jännite: 24 V
Akun kapasiteetti: 375 Ah
Akun vuosimalli: 2020 
Varaaja: Integroitu
Latausjännite: 24 V
Latausvirta: 35 A

Yksilöintitiedot

Valmistusvuosi: 2020
Valmistenumero: P21173X02967
Hyväksynnät: CE
Valmistusmaa: Saksa

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Voit lähettää tarjouspyyntösi tai kyselysi helposti oheisella lomakkeella. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää, mutta ne helpottavat täsmällisemmän tarjouksen tekemistä ilman lisätiedusteluja. Voit käyttää vapaata tekstikenttää lisäkysymyksien tekoon. Olemme sinuun joka tapauksessa yhteydessä erittäin pian!
Varastokoneiden lomake (#8)

Muita samankaltaisia koneita

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram