2012

Manitou TH414

Päivävuokra (alk.): 300.00
Kuukausivuokra (alk.): 2800.00
Tarvitsetko trukin vuokralle yli 3 kuukauden ajaksi? Pyydä erikoistarjous!

Vuokrahinnat ovat arvonlisäverottomia alkaen-hintoja. Hintaan voivat vaikuttaa vuokra-ajan lisäksi myös päivittäiset käyttötunnit, vuokrakoneen ikä, mahdolliset lisävarusteet, vakuutukset ja kuljetukset. Saat tarkan kustannuksen pyytämällä tarjouksen.

Kätevä kurottaja 3700 kg:n kapasiteetilla. Suurin nostokorkeus 13.7 metriä. Toimitetaan trukkihaarukoilla ja kauhalla. Lisävarusteina saatavilla myös nostopuomi ja henkilönostokori, pyydä tarjous!

PYYDÄ TARJOUS
4806 h
3700 kg
13700 m

Tekniset tiedot

Käyttövoima: Diesel
Runkotyyppi: Kiinteä
Vaihteisto: 4 eteen, 3 taakse
Vetotapa: 4x4
Huippunopeus: 30 km/h
Nostokyky: 3700 kg
Nostokyky ilmaiseen suurimman mahdollisen kuorman, jota tämä kurottaja voi käsitellä. Todellinen nostokyky alenee kun puomia nostetaan ylöspäin ja/tai kurotetaan. Saat lisää tietoa alempaa tältä sivulta.
Suurin nostokorkeus: 13700 mm
Suurin ulottuvuus: 9.22 m
Hytti: Umpihytti
Rengaskoko edessä: 15.5/80-24
Rengaskoko takana: 15.5/80-24
Varusteet: 
Vakaimet
Trukkihaarukat
Kauha
Vetokoukku
Muuta: Saatavilla myös henkilönostokori ja nostopuomi
Lisähydrauliikan tuotto 80 / 60 l/min

Kuljetusmitat ja paino

Kuljetuspaino: 9910 kg
Rakennekorkeus: 2772 mm
Kuljetuspituus: 6575 mm
Kuljetuspituus ei huomioi haarukoiden tai nostokorin pituutta, vaan se on mitattu haarukkakelkasta kurottajan äärimmäiseen takaosaan. 
Kuljetusleveys: 2430 mm

Yksilöintitiedot

Valmistusvuosi: 2012
Käyttötunnit: 4806 h
Rekisterinumero: 119-FAJ
Valmistenumero: YC5000000TBZ00734
Hyväksynnät: CE
Valmistusmaa: Belgia

Miksi kurottaja?

Kurottaja on tavallinen näky useilla rakennustyömailla ja maataloustöissä. Kurottajan ulottuvuudesta voi olla etua myös materiaalinkäsittelytöissä, esimerkiksi rekan purkamisessa. Jotkin mallit on mahdollista varustella myös henkilönostoihin soveltuvilla nostokoreilla ja muilla erikoistöihin soveltuvilla lisälaitteilla. Perusvarusteina kurottajasta löytyy yleensä kauha ja trukkihaarukat.

Todellinen nostokyky

Kuten trukkiakin valitessa, myös sopivaa kurottajaa pohtiessa nostettavien kuormien paino on olennainen seikka. Pelkkä ilmoitettu nimellisnostokyky ei välttämättä kuitenkaan riitä valintaperusteeksi. Oheinen nostokykytaulukko kuvaa nimellisnostokyvyltään 4000 kg:n kurottajaa kuorman painopisteen ollessa 500 mm. Ja kuten diagrammista nähdään, todellinen nostokyky putoaa suhteessa nostokulmaan ja puomin kurotukseen. 

Tässä esimerkkitapauksessa suurimman ulottuman kohdalla todellinen nostokyky on enää 300 kg. Jos käsiteltävän kuorman paino on esimerkiksi 4000 kg ja se halutaan nostaa korkealle tai etäälle, tarvitaan nimellisnostokyvyltään siis reilusti suurempi kurottaja. 

Et ole pohdintasi kanssa kuitenkaan yksin. Avustamme mielellämme sopivan koneen valinnassa. Kerrot vain mitä haluat nostaa ja kuinka korkealle/kauas, me voimme huolehtia lopusta!

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Voit lähettää tarjouspyyntösi tai kyselysi helposti oheisella lomakkeella. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää, mutta ne helpottavat täsmällisemmän tarjouksen tekemistä ilman lisätiedusteluja. Voit käyttää vapaata tekstikenttää lisäkysymyksien tekoon. Olemme sinuun joka tapauksessa yhteydessä erittäin pian!
Varastokoneiden lomake (#8)
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram