2022

BT LHM230Q (telipyörä)

735
(Hinnat alv 0 %)
Päivävuokra (alk.): 20.00
Kuukausivuokra (alk.): 75.00
Tarvitsetko trukin vuokralle yli 3 kuukauden ajaksi? Pyydä erikoistarjous!

Vuokrahinnat ovat arvonlisäverottomia alkaen-hintoja. Vuokrahintaan voivat vaikuttaa vuokra-ajan lisäksi myös koneen ikä, sen käyttöaste vuokrajaksolla, mahdolliset lisävarusteet, vakuutukset ja kuljetukset. Saat tarkan kustannuksen pyytämällä tarjouksen.

Pikanostolla ja kevyesti rullaavilla nailonpyörillä varustettu haarukkavaunu. Nostokyky 2300 kg. Pikanoston ansiosta 115 kg:n kuorma nousee kahdella pumppauksella. Robottihitsauksen ansiosta pumppukärry kestää kovaakin käyttöä ja pulverimaalaus auttaa pitämään vaunun siistinä vuosi toisensa jälkeen. Uusia käyttämättömiä tuotteita heti varastossa.

PYYDÄ TARJOUS
2300 kg
200 mm

Tekniset tiedot

Noston käyttövoima: Manuaalinen
Nostokyky: 2300 kg
Nimellisnostokyky kuvaa trukin luokiteltua suurinta nostokykyä annetulla painopiste-etäisyydellä. Esimerkiksi haarukoiden asetinlaite vaikuttaa trukin todelliseen nostokykyyn. Jos mahdollista, kannattaa jättää pelivaraa nimellisnostokyvyn ja raskaimpien nostettavien kuormien välille.
Suurin nostokorkeus: 200 mm
Painopiste-etäisyys: 600 mm
Jokaisella trukilla on valmistajan määrittämä painopiste-etäisyys. Etäisyys ilmaisee mitan haarukoiden juuresta kuorman painopisteen keskelle. Kuorman painopiste vaikuttaa trukin todelliseen nostokykyyn. Riippuen trukista, jo 100 mm muutos kuorman painopisteessä voi vaikuttaa satoja kiloja todelliseen nostokykyyn maksiminostokorkeudessa.
Haarukkakelkka: Kiinteä kelkka
Haarukoiden mitat: 1150 x 160 x 40 mm
Hytti: Ei hyttiä
Muuta: 
Pikanosto
Nailontelipyörät edessä
Nailonohjauspyörä
Haarukoiden ulkoleveys 520 mm

Kuljetusmitat ja paino

Kuljetuspaino: 63 kg
Rakennekorkeus: 1220 mm
Kuljetuspituus: 1500 mm
Varastotrukkien tapauksessa kuljetuspituus huomioi myös haarukoiden pituuden.
Kuljetusleveys: 520 mm

Yksilöintitiedot

Valmistusvuosi: 2022
Valmistenumero: 
Hyväksynnät: CE
Valmistusmaa: Ruotsi

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Voit lähettää tarjouspyyntösi tai kyselysi helposti oheisella lomakkeella. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää, mutta ne helpottavat täsmällisemmän tarjouksen tekemistä ilman lisätiedusteluja. Voit käyttää vapaata tekstikenttää lisäkysymyksien tekoon. Olemme sinuun joka tapauksessa yhteydessä erittäin pian!
Varastokoneiden lomake (#8)

Muita samankaltaisia koneita

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram