2011

Meganex MEG1530

3400
(Hinnat alv 0 %)
Päivävuokra: 45.00
Kuukausivuokra: 425.00
Tarvitsetko trukin vuokralle yli 3 kuukauden ajaksi? Pyydä erikoistarjous!

Vuokrahintaan voivat vaikuttaa vuokra-ajan lisäksi myös mahdolliset lisävarusteet, vakuutukset ja kuljetukset. Saat tarkan kustannuksen pyytämällä tarjouksen.

Ajotasolla varustettu pinoamisvaunu, jota voidaan operoida myös perässä kävellen. Nostokyky 1500 kg, nostokorkeus 3000 mm.

PYYDÄ TARJOUS
1500 kg
3000 mm

Tekniset tiedot

Koneen tyyppi: Seisten ajettava
Noston käyttövoima: Sähkö
Nostokyky: 1500 kg
Nimellisnostokyky kuvaa trukin luokiteltua suurinta nostokykyä annetulla painopiste-etäisyydellä. Esimerkiksi haarukoiden asetinlaite vaikuttaa trukin todelliseen nostokykyyn. Jos mahdollista, kannattaa jättää pelivaraa nimellisnostokyvyn ja raskaimpien nostettavien kuormien välille.
Suurin nostokorkeus: 3000 mm
Vapaanosto: 1500 mm
Vapaanosto ilmaisee korkeuden, mihin asti kuormaa voidaan nostaa ennen kuin trukin masto alkaa nousta. Vapaanosto on hyödyllinen korkeudeltaan rajallisissa tiloissa, esimerkiksi konttia purettaessa tai lastattaessa.
Painopiste-etäisyys: 500 mm
Jokaisella trukilla on valmistajan määrittämä painopiste-etäisyys. Etäisyys ilmaisee mitan haarukoiden juuresta kuorman painopisteen keskelle. Kuorman painopiste vaikuttaa trukin todelliseen nostokykyyn. Riippuen trukista, jo 100 mm muutos kuorman painopisteessä voi vaikuttaa satoja kiloja todelliseen nostokykyyn maksiminostokorkeudessa.
Haarukkakelkka: Kiinteä kelkka
Haarukoiden mitat: 1150 x 170 x 60 mm
Hytti: Ei hyttiä

Kuljetusmitat ja paino

Kuljetuspaino: 960 kg
Rakennekorkeus: 2100 mm
Kuljetuspituus: 2100 mm
Varastotrukkien tapauksessa kuljetuspituus huomioi myös haarukoiden pituuden.
Kuljetusleveys: 790 mm

Sähköjärjestelmä

Akun jännite: 24 V
Akun kapasiteetti:  Ah
Akun vuosimalli:  
Varaaja: 
Latausjännite: 24 V
Latausvirta: 30 A

Yksilöintitiedot

Valmistusvuosi: 2011
Valmistenumero: 1109927
Hyväksynnät: CE
Valmistusmaa: 

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Voit lähettää tarjouspyyntösi tai kyselysi helposti oheisella lomakkeella. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää, mutta ne helpottavat täsmällisemmän tarjouksen tekemistä ilman lisätiedusteluja. Voit käyttää vapaata tekstikenttää lisäkysymyksien tekoon. Olemme sinuun joka tapauksessa yhteydessä erittäin pian!

Muita samankaltaisia koneita

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram