2016

Linde D12 HP

2950
(Hinnat alv 0 %)
Päivävuokra (alk.): 45.00
Kuukausivuokra (alk.): 425.00
Tarvitsetko trukin vuokralle yli 3 kuukauden ajaksi? Pyydä erikoistarjous!

Vuokrahinnat ovat arvonlisäverottomia alkaen-hintoja. Hintaan voivat vaikuttaa vuokra-ajan lisäksi myös päivittäiset käyttötunnit, vuokrakoneen ikä, mahdolliset lisävarusteet, vakuutukset ja kuljetukset. Saat tarkan kustannuksen pyytämällä tarjouksen.

Perunostotoiminnolla varustettu pinoamisvaunu, joka on kätevä rajallisen korkeuden varastoihin. Nostokyky 1200 kg, suurin nostokorkeus 1784 mm. Voidaan käyttää seisten ajettavana tai perässä kävellen.

PYYDÄ TARJOUS
3365 h
1200 kg
1784 mm

Tekniset tiedot

Koneen tyyppi: Seisten ajettava
Noston käyttövoima: Sähkö
Nostokyky: 1200 kg
Nimellisnostokyky kuvaa trukin luokiteltua suurinta nostokykyä annetulla painopiste-etäisyydellä. Esimerkiksi haarukoiden asetinlaite vaikuttaa trukin todelliseen nostokykyyn. Jos mahdollista, kannattaa jättää pelivaraa nimellisnostokyvyn ja raskaimpien nostettavien kuormien välille.
Suurin nostokorkeus: 1784 mm
Vapaanosto: 800 mm
Vapaanosto ilmaisee korkeuden, mihin asti kuormaa voidaan nostaa ennen kuin trukin masto alkaa nousta. Vapaanosto on hyödyllinen korkeudeltaan rajallisissa tiloissa, esimerkiksi konttia purettaessa tai lastattaessa.
Painopiste-etäisyys: 600 mm
Jokaisella trukilla on valmistajan määrittämä painopiste-etäisyys. Etäisyys ilmaisee mitan haarukoiden juuresta kuorman painopisteen keskelle. Kuorman painopiste vaikuttaa trukin todelliseen nostokykyyn. Riippuen trukista, jo 100 mm muutos kuorman painopisteessä voi vaikuttaa satoja kiloja todelliseen nostokykyyn maksiminostokorkeudessa.
Mastotyyppi: Duplex, vapaanostolla
Haarukkakelkka: Kiinteä kelkka
Haarukoiden mitat: 1150 x 180 x 50 mm
Hytti: Ei hyttiä
Muuta: 
Perusnosto

Kuljetusmitat ja paino

Kuljetuspaino:  kg
Rakennekorkeus: 1235 mm
Kuljetuspituus: 2150 mm
Varastotrukkien tapauksessa kuljetuspituus huomioi myös haarukoiden pituuden.
Kuljetusleveys: 810 mm

Sähköjärjestelmä

Akun jännite: 24 V
Akun kapasiteetti: 375 Ah
Akun vuosimalli: 2016 
Varaaja: 
Latausjännite: 24 V
Latausvirta: 45 A

Yksilöintitiedot

Valmistusvuosi: 2016
Käyttötunnit: 3365 h
Valmistenumero: W4X133G01658
Hyväksynnät: CE
Valmistusmaa: Saksa

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Voit lähettää tarjouspyyntösi tai kyselysi helposti oheisella lomakkeella. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää, mutta ne helpottavat täsmällisemmän tarjouksen tekemistä ilman lisätiedusteluja. Voit käyttää vapaata tekstikenttää lisäkysymyksien tekoon. Olemme sinuun joka tapauksessa yhteydessä erittäin pian!
Varastokoneiden lomake (#8)

Muita samankaltaisia koneita

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram