Ausa trukit

 

MAASTOTRUKIT

Ketterät Ausa trukit kykenevät nostamaan monenlaisessa maastossa 1500-5000kg kuormia. Mallisto tarjoaa isot hytit sekä parhaan mahdollisen vakauden ja turvallisuuden. Trukeista löytyy nelivetovaihtoehdot suurimmasta mallista pienimpään asti. Huollettavuus on helppo ja nopeaa kippaavan hytin ansiosta.

KUROTTAJAT

Ausa kompaktin kokoiset kurottajat ovat valmistettu ympärivuotiseen ja kovaan työhön. Kurottajalla teet nosto- ja kuormasiirto työt nopeasti ja tehokkaasti pitkän puomin kurotuksen avulla.
Haarukoilla tai kauhalla, hydrostaattisella voimansiirrolla ja jatkuvatoimisella nelivedolla varustetut Ausa kurottajat valmistetaan teholuokassa 1000 kg – 2350 kg.

DUMPPERIT

Ausa dumpperit markkinoiden laajimmalla valikoimalla ovat valmistettu ympärivuotiseen ja kovaan työhön. Dumpperilla teet erilaiset maansiirto ja kuormaustyöt nopeasti ja vaivattomasti.
Kompaktin kokoiset, suurella kauhatilavuudella, hydrostaattisella voimansiirrolla ja jatkuvatoimisella nelivedolla varustetut Ausa dumpperit valmistetaan teholuokassa 1000 kg – 10 000 kg. Ausa D 601 A on markkinoiden kehittynein dumpperi useilla työtä tehostavilla ja turvaavilla ominaisuuksillaan.

YMPÄRISTÖHOITOKONEET

Siivous, lakaisu, pesu, imurointi, kuljetus.. Ausan monikäyttöisillä ympäristönhoitokoneilla sujuu kaikki työt ympäri vuoden. Yksi kone, monta toimintoa!. 

HighSkill kotisivupalvelut